Mensen

Floris-Jan Tessensohn is erkend keurmeester voor het keuren van elektrische handgereedschappen, klimmaterialen en valbeveiligingen. In September 2010 heeft Floris-Jan Toolfinder overgenomen. Door zijn ruime ervaring kent Floris-Jan de noodzaak om met veilige arbeidsmiddelen te werken uit de praktijk.

"Je wilt graag dat hardwerkende mensen met goede veilige gereedschappen en materialen werken. Dat voorkomt de kans op ongelukken en maakt dat mensen met meer plezier veiliger werken"

"Vaak wordt de keuring gezien als iets dat alleen maar geld kost. Dan herhaal ik de woorden van een Safety Manager "If you think an inspection is expensive: try an accident". Liever niet natuurlijk!

Daarom luidt ons motto: Better Safe than Sorry

Geschiedenis
Toolfinder Inspecties is in 2001 opgericht door Denis van Dijk. Denis is als veiligheidskundige begonnen met keuringen en inspecties van elektrische handgereedschappen, klimmaterialen en valbeveiligingen. Toolfinder Inspecties is in 2010 overgenomen door Tessensohn Techniek. Toolfinder heeft door de jaren heen een sterke positie verworven op het gebied van inspecties en keuringen.